Szállítás Pick Pack Pontra

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában, több mint 600 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5 + 5 munkanapig átveheti a webshopunkban megvásárolt termékeket.

Országos, minőségi Pick Pack Pont-hálózat:

Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont és megrendeléskor a szállítási mód kiválasztásánál, amikor bejelöli a ’Szállítás Pick Pack Pontra’ lehetőséget, megjelenik a boltválasztó, válassza ki a megyét/Budapestet utána válassza ki a helységet majd a 3. legördülő listából válassza ki az Önnek megfelelő átvételi pontot.

 

A szállítás menete

Rendelje meg a webáruházban a terméket és válassza ki a több mint 600 átvételi pont közül az Önnek leginkább megfelelőt. Üzenetet küldünk Önnek, amikor átadjuk a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére. A csomag útja nyomon követhető a kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a www.pickpackpont.hu oldalon. Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-ra:

  • E-mail és akár sms üzenetet küldünk a pontra érkezésről 
  • A csomag az értesítést követő 5+5 munkanapon keresztül érhető el 
  • Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadnak 
  • A nyitva tartást és a fizetési lehetőségeket az alábbi linken tekintheti meg: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

 

Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása: 

Megrendelés összege

Szállítás díja

0 – 40 000 Ft

990,-

40 000 Ft felett

ingyenes

 

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon 12:00-ig megrendelt termékeket Budapesten 3-4 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 4-5 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

Fontos: az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.