Mi, a Bóbita Bababolt munkatársai segítünk, hogy kisbabád tiszta, ápolt, elégedett és boldog legyen. Mindent megtalálsz nálunk, amire ehhez szükséged lehet. A prémium pelenkáktól kezdve a legolcsóbb gazdaságos pelenkáig, több mint 10 féle popsitörlő (Neogranormon, Axxo, Frissi, Sleepy, stb.), textil pelenkák, fürdetési kellékek (fürdőkádak, hőmérők, fürdetők, babakrémek), mindenféle szoptatási és etetési kellék (cumi, cumisüveg, sterilizáló, itatópohár, mellszívó, melltartóbetét, stb.), babakocsik, babahordozók, autósülések, utazóágyak, pihenőágyak és etetőszékek (Baby Design, Lorelli, Baby Max, Espiro, Chipolino, Bertoni, Caretero, Fillikid, stb.), valamint bababútorok, babaágyneműk és játékok mind mind megtalálhatóak nálunk. Ezen kívül forgalmazunk felnőtt pelenkákat (Evony, Joly, Seni), női intim higiéniai termékeket (Helen Harper, Axxo) és háztartási törlőkendőket (Casaclean, Autoclean).  

Amikor megalapítottuk üzletünket, alapvető célnak, küldetésünknek tartottuk és tartjuk ma is, hogy ne csak hagyományos boltként vagy webshopként működjünk, hanem egyfajta információforrásként is, ahol választ találsz a terhességgel, babavárással, babaápolással, babaetetéssel, babafürdetéssel, pelenkázással, cumizással, altatással, stb., stb., stb. kapcsolatos kérdéseidre. Emellett hétről hétre új cikkeket töltünk fel különféle babatermékekkel kapcsolatosan is.

Törekszünk arra, hogy a Neked leginkább megfelelő terméket a lehető legkedvezőbb áron tudd megvenni boltunkban vagy webshopunkban. Ha valamit nem találsz meg, írj az info@pelusdiszkont.hu - ra és a lehető leggyorsabban válaszolunk kérdésedre. 

Cikkajánlás: Amennyiben olyan cikket találsz valahol, amelyről úgy gondolod, hogy a témája miatt helye lenne az oldalon, küldd el nekünk a forrás megjelölésével és ha úgy ítéljük meg, hogy ténylegesen számot tarthat látogatóink érdeklődésére, megjelentetjük oldalunkon. 

Különleges szolgáltatásunk: PELENKA KOMMANDÓ

vagyis vészhelyzeti pelenka ellátás / pelenka sűrgősségi szállítás

A szolgáltatás: Ha valamilyen oknál fogva olyan helyzetbe kerültél, hogy későn veszed észre, hogy elfogyott a pelenka és nincs lehetőséged beszerezni, mi segítünk és eljuttatjuk Neked!

Ez a szolgáltatásunk kizárólag nyitvatartási időn kívül vehető igénybe, alább a lehetséges kiszállítási időpontok:

munkanapokon: 19:00 - 23:00

szombat: 14:00 - 23:00

vasárnap: 9:00 - 23:00

A szállítás díja: 150 Ft/km az oda-vissza útra vonatkozóan

Távolság limit: max. 30 km a bolttól (1039 Bp. Mátyás király út 62.)

Minimum bruttó rendelési érték: 4000 Ft

Az igénybevétel módja: 

Hívd fel a 06 20 373 0375 mobilszámot (írd ki a számodat, különben rendelésed nem tudjuk fogadni), diktáld be adataidat és rendeld meg a szükséges termékeket. Kollégánk felveszi a rendelést és a lehető leggyorsabban elindítja a kiszállítást.